marți, 18 decembrie 2007

Ascunde-ti radacinile

Cum poti face ca parul tau sa arate proaspat vopsit intotdeauna:

luni, 17 decembrie 2007

Cat de periculoase sunt tatuajele?

Americanii au inceput in ultimul timp sa acorde tot mai multa atentie cernelurilor folosite pentru tatuaje. Se pare ca mare parte dintre ele sunt foarte nocive pentru organism si ar trebui evitate. Vezi un articol complet aici

marți, 11 decembrie 2007

Cel mai trendy Brad de Craciun

Retusuri ne prezinta cel mai la moda Brad de Craciun de anul asta ;)



Asta da ornament pentru Pomul de Craciun!

joi, 6 decembrie 2007

Rochii de mireasa de Cristina Popa

Cele mai reusite rochii de mireasa pe care le-am vazut pana acum sunt rochiile de mireasa de Cristina Popa. Creatoarea inca nu este foarte cunoscuta in lumea modei in Romania, dar este foarte talentata si are niste creatii extraordinare. Cristina Popa este din Alba-Iulia si din pacate nu stiu foarte multe lucruri despre magazinele pe care le are. Ma interesez si va tin la curent.

Cum te imbraci? - Sondaj

Va invit sa raspundeti la un sondaj referitor la stilul de imbracaminte pe care il preferati in viata de zi cu zi. Gasiti sondajul in partea stanga a blogului, si aveti de ales intre

  • Casual
  • Elegant
  • Trendy
  • Sport

FashionTV Romania

Incepand din luna ianuarie 2008 va incepe sa emita postul tv Fashion TV Romania. Tineti aproape ;)

luni, 3 decembrie 2007

Ce muzica se asculta in Argentina?

Hip-Hopul argentinian se impleteste superb cu vechiul tango din tara lui Maradona:

Nico Clean - crema din tabac ce iti face fatza praf

Te-ai saturat sa arati bine? Ai tenul prea frumos? Pielea ti-e prea delicata? Foloseste Nico Clean, crema cu extras din tabac si iti face fatza praf! Hraneste-ti tenul cu nicotina!

Link aici

Blugi la moda

In materie de jeansi (blugi) eu ma declar fan s'Oliver, mai exact QS by s'Oliver. Sunt blugi de calitate, placuti la purtat, la preturi rezonabile (aprox 200 RON) si sigur in trend. La Cluj-Napoca ii gasiti la Polus Mall.

Bradul de Craciun

Ce se poarta anul asta in materie de Brazi de Craciun? Ei bine... ciudateniile. Inca se poarta brazii artificiali, dar de data asta de culoare neagra. Decorarea Bradului de Craciun se va face cu ornamente si globuri de culoare alba si neagra. Nu e cam ciudat, cam intunecat si putin cam sumbru? Eu inca prefer brazii naturali care miros a cetina. Din pacate nu ma voi incadra in trend anul asta.